Ивайло Желев след домашния турнир в EYBL: Благодарим на публиката

С амбиции за по-добри мачове и благодарност отборът на БУБА Баскетбол за момчета до 16-годишна възраст изпрати втория домакински турнир от Европейската младежка баскетболна лига за клуба. Отборът, воден от Ивайло Желев и Ангел Жилев, приключи надпреварата в зала „Триадица“ с една победа от четири мача.

„Имахме удоволствието да бъдем домакини за втора поредна година на кръг от младежката европейска лига, което стана благодарение на ръководителите на клуба. Във всичките мачове срещнахме силни съперници и въпреки кадровите проблеми, които имахме, нашите състезатели показаха борбеност и добра игра за моментните ни възможности. С всеки изминал мач нашите момчета показват, че имат потенциал, който се надявам да разгърнат още повече. Също така целият отбор изказва благодарности за подкрепата на публиката ни“, сподели след края на надпреварата старши-треньорът Желев.

Топ-реализаторът на отбора Мартин Гогов допълни: „Много съм радостен, че участвахме в този турнир. Изиграхме 4 изключително силни двубоя, от които ще си направим сметка на какво ниво сме и колко още трябва да тренираме и изграждаме за напред. Дадохме всичко от себе си, въпреки че отборът ни беше отслабнал, поради контузии и болести, но все пак сме доволни от представянето ни. От тези мачове видяхме на какво ниво са европейските отбори и колко физически подготвени са. Щастлив съм, че бях час от този турнир и за напред се надявам да участвам в още много.“

Вашият коментар