Радмила Василева Търнър, Филип Виденов, Чавдар Костов и Евгени Хаджирусев ще са ВИП гостите на закриването на „БУБА Къп Емануил Божков“

Мениджърът на отдел „Национални федерации и спорт“ към ФИБА Европа и бивша легенда на женския баскетбол в България Радмила Василева-Търнър, Изпълнителният директор на БФБаскетбол и бивш капитан на мъжкия национален отбор Филип Виденов и доскорошният му наследник като капитан на представителния ни отбор Чавдар Костов, както и националният гард Евгени Хаджирусев ще са ВИП гостите на закриването на 15-тото поредно издание на турнира за момчета до 12-годишна възраст „БУБА Къп Емануил Божков“.

Утре е последният ден на надпреварата.

В 9 ч. Арис ще се изправи срещу Виена Юнайтед, в 11 играят ФОКА (Крагуевац) и Валенсия, а в последния мач в 13 ч. противопоставя БУБА Баскет и Арис.

Днес домакинът БУБА Баскетбол допусна втора загуба. След драматичен мач столичани допуснаха обрат в края и отстъпиха на отлично представящия се отбор на Виена Юнайтед с 60:69.

В другите мачове Арис победи ФОКА (Крагуевац) с 66:54, а Валенсия се справи и с Виена Юнайтед с 97:39. Така испанците остават на върха в класирането преди последните мачове утре, като нямат загуба.

Турнирът тази година се реализира със съдействието на Pulse Fitness, София Франс Ауто – официален представител на PEUGEOT за България, „София – Европейска столица на спорта“, Grand Royale Bansko, Geowealth, Krasiko Sport, вода „Савина“.

Вашият коментар