Александър Везенков от Сакраменто: Успех на БУБА Баскет на турнира, Алипиев и Младенов също поздравиха участниците

Най-голямата звезда на българския баскетбол Александър Везенков изненада момчетата от отбора до 12-годишна възраст на БУБА Баскетбол със специално видео пожелание. В дена на старта на 15-тото издание на международния турнир „БУБА Къп Емануил Божков“ крилото на Сакраменто се обърна към малките играчи на Емилия Кръстева директно от съблекалнята на „Кралете“ в НБА.

„Пожелавам на всички отбори, но най-вече на БУБА Баскет, успех на турнира БУБА Къп“, каза с усмивка Везенков. Той не пропусна да пожелае успех на гръцки език и на момчетата от Арис (Солун), които също ще участват в турнира. Звездната кариера на Везенков започна именно в школата на солунския гранд.

Със специално видео-пожелание към приветствията към всички участници в надпреварата в зала „Триадица“ се включиха още двама български национали. От Италия и тренировъчната зала на Латина, Иван Алипиев и Борислав Младенов пожелаха успех на всички в качеството си на едни от първите участници в историята на турнира.

Днес, в 18:15 ч. 15-тото поредно издание на „БУБА Къп Емануил Божков“ ще започне с нова среща между домакина БУБА Баскетбол и испанския Валенсия. Всички мачове от турнира можете да гледате в официалния канал на БФБаскетбол в YouTube.

ПРОГРАМА

Турнирът тази година се реализира със съдействието на Pulse Fitness, София Франс Ауто – официален представител на PEUGEOT за България, „София – Европейска столица на спорта“, Grand Royale Bansko, Geowealth, Krasiko Sport, вода „Савина“.

Вашият коментар