Ясна е програмата на турнира „БУБА Къп Емануил Божков“, домакинът стартира срещу Валенсия

Вече е готова програмата за 15-тото поредно издание на един от малкото международни турнири за 12-годишни момчета у нас – „БУБА Къп Емануил Божков“. Както е известно, столичният клуб ще приеме в зала „Триадица“ тимовете на испанския Валенсия, гръцкия Арис, сръбския ФОКА (Крагуевац) и австрийския Виена Юнайтед.

Мачовете ще стартират на 28 септември, четвъртък, от 18:15 ч. с дерби между възпитаниците на Емилия Кръстева и Валенсия.

Всички мачове ще бъдат излъчени пряко в YouTube!

В петък, 29 септември, програмата предвижда следните двубои:

14:00 ФОКА (Крагуевац) – БУБА Баскетбол

17:00 Валенсия – Арис

19:00 Виена Юнайтед – ФОКА (Крагуевац)

В събота, 30 септември БУБА Баскетбол излиза в 10 ч. срещу Виена Юнайтед. Следват мачовете:

17:00 Арис – ФОКА (Крагуевац)

19:00 Виена Юнайтед – Валенсия

В неделя, 1 октомври, Арис се изправя срещу Виена Юнайтед в 9 ч., в 11 ФОКА (Крагуевац) излиза срещу Валенсия, а надпреварата ще закрият БУБА Баскетбол и Арис с мач от 13:00. След този двубой е предвидена и церемония по закриването на 15-тия пореден турнир „БУБА Къп Емануил Божков“.

ПЪЛНА ПРОГРАМА

Турнирът тази година се реализира със съдействието на Pulse Fitness, София Франс Ауто – официален представител на PEUGEOT за България, „София – Европейска столица на спорта“, Grand Royale Bansko, Geowealth, Krasiko Sport, вода „Савина“.

***

“PULSE KIDS е първият по рода си в България фитнес център за деца.

Иновативната концепция на клуба е плод на труда и на опита на най-добрите във фитнес сферата у нас – PULSE FITNESS. Първият от поредицата детски фитнес клубове стартира работа по патентована спортно-образователна програма, специално създадена да осигурява пълноценно физическо и социално развитие на деца от 1 до 12 годишна възраст.

Научете повече на http://www.PulseKids.bg или @pulsekids.bg“

Pulse, създаден като първата лайфстайл верига в България, изцяло на принципа на клубното членство, вече над 10 г. предлага комплексен достъп до различни услуги – фитнес, спa и групови занимания, в 17 ултра модерни локации в София и други градове в страната и с над 100 висококвалифицирани треньори, превръщайки се в лидер в своята категория. Също така, членовете на веригата се радват на редица екстри извън границите на клубовете като организирани спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse.

Вашият коментар